€ 0.00

Leverings- & algemene voorwaarden

1.0. Partystuff.be

Partystuff.be is een handelsmerk van
Marant bvba
Astridlaan,13
2400 Mol
Belgie
BTW BE 867 709 837
tel +32 (0)498.57.32.97

Wij zijn importeur en verdeler van party gadgets en aanverwante artikelen. Marant is tevens aktief als promotie- & public relationsbedrijf.

2.0. Privacy

Partystuff.be respecteert uw privacy voor 100% . Uw gegevens worden niet vrijgegeven aan derden. Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, zal uw e-mail adres in onze e-mail database bewaard worden. Dit email adres wordt enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwigheden, akties, promoties, etc. Uw e-mail wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. U kan steeds op elk moment uw e-mail adres uit de lijst laten verwijderen.

3.0.Verkoopvoorwaarden

De algemene voorwaarden (punt 3.1. tot en met 3.8.) zijn van toepassing op alle transakties. Een bestelling bij Partystuff.be plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

3.1. Herroepingsrecht

Het Wetboek van economisch recht geeft u het recht om een bestelling terug te sturen, binnen een periode van 14 dagen, nadat u de bestelling ontvangen heeft. In dit geval kunt u de goederen terugsturen naar Marant/ Partystuff, Astridlaan, 13, 2400 Mol (BelgiŽ). Wij storten de aankoopsom terug na ontvangst en controle van de goederen,wij rekenen wel een reŽle waardevermindering aan indien blijkt dat de producten gebruikt of beschadigd zijn, of indien het ontbreken van de originele verpakking een waardevermindering inhoudt. De verzendingskosten voor het terugsturen en de verantwoordelijkheid zijn ten laste van de klant. Zodra de termijn verstreken is, zal de koopwaar door de klant aanvaard geacht zijn en is terugname niet meer mogelijk.
U kunt ook volgende document gebruiken indien u producten wenst terug te sturen:
https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

3.2. Product

De producten aangeboden op onze site zijn ter goeder trouw beschreven. Bij opname van een nieuw product in ons gamma worden telkens foto's gemaakt van de betreffende producten. Onze producten worden vooral aangekocht in AziŽ en de Verenigde Staten. Het is mogelijk dat fabrikanten op termijn kleine aanpassingen uitvoeren aan hun producten of dat andere leveranciers een gelijkaardig product leveren waarin detailverschillen zitten. De productomschrijving, afbeelding, foto, gegevens of tekeningen gelden bij benadering. Geringe afwijkingen zijn mogelijk en toelaatbaar. De klant kan hieraan geen rechten ontlenen.

3.3.Voorraad

Partystuff.be heeft alle artikelen aangeboden op de site in voorraad (tenzij dat vermeld staat dat ze niet in voorraad zijn). Toch is het mogelijk dat n.a.v. grote bestellingen een product tijdelijk uit voorraad is. Wanneer dit het geval is, brengen wij u daarvan op de hoogte, zodat u in de mogelijkheid bent uw bestelling te annuleren.

3.4. Betalingen

Wij aanvaarden betalingen via overschrijving op onze Belgische of Nederlandse bankrekening. Bij een overschrijving worden uw bankgegevens niet via het internet getransfereerd, maar sturen wij u na de bestelling een bevestiging via e-mail, met onze bankrekeningnummer en uw bestelcode. Wanneer u het verschuldigde bedrag gestort heeft, met vermelding van de bestelcode, word uw bestelling onmiddellijk afgehandeld. Wanneer wij uw overschrijving na 3 weken niet ontvangen hebben, wordt de bestelling geacht te zijn geannuleerd. Partystuff.be aanvaardt geen bestellingen met een waarde lager dan 50 Euro (BTW inbegrepen) Alle prijzen vernoemd op onze site zijn inclusief 21% BTW.

3.5. Bestellingen

Hoe een bestelling plaatsen, zie Informatie. Bestellingen worden aanvaard via het winkelwagentje van deze site, via e-mail of via fax. Bestellingen worden enkel aanvaard indien ze bevestigd worden door Partystuff.be door middel van een orderbevestiging via e-mail of retourfax. Partystuff.be behoudt het recht om bestellingen te weigeren.

3.6. Levering

Artikelen in voorraad worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen de 10 werkdagen, geleverd. (voor de producten uit het sound&light gamma kan dit even langer duren, maar wij brengen u daar dan van op de hoogte) Wanneer bepaalde artikelen niet in voorraad zijn en de levering meer dan 3 weken op zich laat wachten, zullen wij u daarvan per e-mail verwittigen. Partystuff.be bied u dan de mogelijkheid om uw bestelling of het gedeelte dat niet onmiddellijk geleverd kan worden, te annuleren. In geen geval kan een klant en schadevergoeding eisen voor een bestelling die niet tijdig geleverd wordt. Leveringen zijn mogelijk in BelgiŽ, Nederland en Luxemburg (andere landen informeren via e-mail). Partystuff.be rekent voor elke bestelling lager dan 250 Euro behandelings- en verzendingskosten aan, voor een bedrag van 5 Euro (BTW inbegr) voor BelgiŽ & Nederland & Luxemburg. Dit ongeacht de grootte van de bestelling. Bestellingen van meer dan 250 Euro worden gratis geleverd. Leveringen gebeuren via de Belgische Post, TPG Nederland of courierdienst. Wanneer een bestelling verstuurd wordt, krijgt u van ons per e-mail een bevestiging van verzending. Indien u de bestelling niet ontvangt of wanneer de bestelling beschadigd is, dient u ons daarvan binnen de 10 werkdagen op de hoogte te brengen. Enkel dan zal Partystuff.be u de verliezen vergoeden of een nieuwe bestelling opsturen.

3.7. Garantie

Op onze producten gelden de wettelijke garantieperiodes, bij normaal gebruik. De goedkope party gadgets worden bij ons geleverd in bulk. Uit ervaring weten wij dat tussen de 0% en 7% van deze goederen een mankement kan vertonen.

3.8. Aansprakelijkheid

Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Partystuff.be aangeleverde producten. In geen geval zal Partystuff.be aansprakelijk zijn voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke- of materiŽle schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Partystuff.be aangeleverde producten aan de klant of aan een derde. Partystuff.be is niet aansprakelijk en zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Wij zullen dus ook niet verplicht zijn tot betaling van schadevergoeding, uit welken hoofde dan ook. Gelieve de goederen dan ook op een verantwoorde manier te gebruiken.

3.9. Toepasselijk Recht

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. Voor geschillen tussen ons en onze klanten is de rechtbank van Turnhout bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen.

Nieuw
Promoties

Ballonnen
Bar-ware
Bierviltjes
Cosmetica
Disco Lights
E-Motion
Feestartikelen
Flash
Fun Stuff
Geluid
Glow
Halloween
Polsbandjes
Publiciteit
Tattoos
Zonnebrillen
Textiel